0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
NHL ny sesong gir Vegas Golden Knights nytt håp
24 Dec

NHL ny sesong gir Vegas Golden Knights nytt håp

NHL kunngjorde at sesongen 2020-21 vil begynne 13. januar 2021, og hvert lag vil spille 56 vanlige sesongkamper. Hvert lag spiller bare mot lag i samme divisjon. Blant dem spiller flere lag i Western Division i USA de mest spennende spillene. Forrige sesong fremførte Vegas Golden Knights en fantastisk spillscene, så publikum gleder seg til å se dem igjen denne sesongen.

Vegas Golden Knights motstander i det første spillet er Anaheim Ducks, og begge lag er ganske sterke. Vegas Golden Knights er et lag som nettopp har blitt etablert i tre år, så de trenger erfarne spillere. Kort tid etter etableringen av Vegas Golden Knights ble Deryk Engelland med på laget. Tre år senere kunngjorde Deryk Engelland at han tok av seg Vegas Golden Knights drakt og valgte å trekke seg. I dette teamet følte Deryk Engelland en enestående følelse av tilstedeværelse. Deryk Engellands mangeårige erfaring på stedet har hjulpet Vegas Golden Knights mye, så da han tok farvel med nhl drakter og valgte å trekke seg, forlot teamet ham som assistent i spillet.

Vegas Golden Knights har gått videre til den siste semifinalen i begge sesonger, og deres styrke er fortsatt anerkjent av mange publikum. Nåværende Vegas Golden Knights håper å vinne lagets første Stanley Cup, så de trenger mer erfarne spillere for å assistere. Selv om Vegas Golden Knights bare er tre år gammel, er de sikre på at de kan vinne den høyeste æren.

Mest sett produkter