0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
NHL ny sesong og nye formatregler begynner
13 Jan

NHL ny sesong og nye formatregler begynner

NHL nye sesong er i ferd med å begynne, og Tampa Bay Lightning har blitt det mest etterlengtede laget for mange tilskuere. Tampa Bay Lightnings hovedspiller Nikita Kucherov vil ikke kunne bruke hockey trøye for å spille på grunn av hofteoperasjon. Vil teamets mangel på deltakelse bli påvirket? Kaptein Steven Stamkos kommer tilbake til kampen i den nye sesongen. Han har ikke tatt på seg Tampa Bay Lightning drakt på lenge for å fullføre en kamp seriøst.

Forrige sesong vant Tampa Bay Lightning den endelige Stanley Cup etter mange tester. Publikum tror at de vil jobbe hardt for å oppdage evnene til mer fremragende spillere i den nye sesongen. Teamet kan ikke alltid se frem til de gamle spillernes fremragende prestasjoner. De kan bare fortsette å oppdage alle dyktige spillere slik at styrken til laget kan opprettholdes for alltid. Tampa Bay Lightning-trener Jon Cooper er i stand til å stimulere potensialet til hver spiller, og det er grunnen til at mange spillere er villige til å bli med på laget.

I tillegg til Tampa Bay Lightning, ser publikum også frem til Colorado Avalanche-spillet. Colorado Avalanche har mange fremragende spillere, men dessverre gikk de ikke videre til finalen forrige sesong. Den nye sesongen har gitt alle lag nytt håp. I 2021 vil forskjellige spilleregler spilles mellom lagene.

Mest sett produkter