0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
NHL-spillere står fritt til å velge om de vil delta i omkampen
15 Jul

NHL-spillere står fritt til å velge om de vil delta i omkampen

NHL er i ferd med å starte spillet på nytt, og mange lag har gjenopptatt treningen. Mange lag har stengt treningshaller fordi spillerne har testet positivt for den nye kronen etter å ha gjenopptatt treningen. NHL og spillerne har nådd enighet i det siste, spillere kan fritt velge om de vil delta i omkampen, ligaen vil ikke ha noen straffende tiltak.

Flere spillere har tatt en klar avgjørelse mellom ishockey og deres familie. De er villige til å gi fra seg hockey trøye og velger å tilbringe denne vanskelige tiden med familien. De ønsker ikke at familien skal påvirke helsen til hele familien på grunn av sin egen yrke. Det er flere spillere som velger å bruke nhl drakter for å kjempe for ære. I en verden uten ishockey føler de seg mindre lidenskap for livet.

Spilleren som rangerte først i scoringen denne sesongen er Leon Draisaitl som kjempet om Edmonton Oilers drakt. Han bidro med 110 poeng på 71 kamper, og hans enestående ytelse gjorde at han ble valgt til NHLTed Lindsay Award-listen. Dette er drømmeprisen som Leon Draisaitl drømte om, og han håper å være den mest fremragende spilleren i ligaen.

Mest sett produkter