0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
NHL -spillere velger favorittlaget sitt for å trekke seg
29 Sep

NHL -spillere velger favorittlaget sitt for å trekke seg

Et godt fenomen i NHL er at mange spillere vil velge å trekke seg i favorittlaget sitt. David Backes og Saint Louis Blues signerte en dagskontrakt før. Han liker de gode minnene fra karrieren som dette teamet bringer. Til slutt hadde David Backes en St. Louis Blues drakt på og kunngjorde pensjonisttilværelsen. Han tok lykkelig farvel med denne fantastiske karrieren.

Travis Zajac, som nylig spilte i ligaen i 15 sesonger, kunngjorde pensjonisttilværelsen. Han signerte også en endagskontrakt med favorittlaget sitt. Travis Zajac var veldig glad da han tok på seg New Jersey Devils -trøya igjen. Det var den lengste tiden i karrieren å ta på seg denne trøya igjen. Etter at Travis Zajac ble valgt av New Jersey Devils i NHL Draft 2004, har han spilt for dette laget i 15 år.

På grunn av 35-årsalderen ble Travis Zajac byttet av laget i siste sesong av hans 8-årige kontrakt med New Jersey Devils. Travis Zajac klarte ikke å realisere idealet sitt om én mann, ett lag. Han byttet til New York Islanders drakt det siste året av karrieren. Etter at 36 år gamle Travis Zajac ble en ubegrenset gratis agent, bestemte han seg for å gå tilbake til New Jersey Devils for å trekke seg. Tross alt er New Jersey Devils der drømmen til Travis Zajac begynte, og han håper også å ende der.

Mest sett produkter