0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
NHLs altstjernersspill kommer opp
02 Jan

NHLs altstjernersspill kommer opp

For alle hockey fans er det årlige NHL all-star spillet en stor fest. På dette arrangementet vil hvert lags dyktigste spillere gi oss en fantastisk prestasjon. I år er fortsatt Pacific Divisions valgte kaptein Connor McDavid. Takket være sin berømmelse er hans Edmonton Oilers drakt nå en storselger i NHL.

Dessuten er kaptein for Metropolitan Division Alex Ovechkin, kaptein for Central Division er Nathan MacKinnon, og kaptein for Atlantic Division er David Pastrnak. Av de fire divisjonene har Atlantic Division en annen kaptein enn i fjor. Fordi Pastrnak har vært fantastisk siden forrige sesong. Hans Boston Bruins drakt dukket til og med opp i forrige sesongs NHL-finale. Selv om han ikke endte opp med å lede Bruins til et mesterskap, ble hans evne allment anerkjent, og det er grunnen til at fansen valgte ham som kaptein for Atlantic Division.

Tvert imot, selv om Auston Matthews var kaptein for Atlantic Division forrige sesong, har han blitt bitt av negative nyheter den siste tiden, noe som har ført til skade på hans rykte. Og han ledet ikke Maple Leafs til et sluttspillgjennomgang forrige sesong, så han ble frastjålet kapteinskapet.

Mest sett produkter