0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
NHLs nåværende poengsituasjon mellom lagene
29 Jan

NHLs nåværende poengsituasjon mellom lagene

NHL-kampen er i full gang, og Tampa Bay Lightning tapte igjen denne runden 0-1 for Carolina Hurricanes. Spillet mellom Tampa Bay Lightning og Carolina Hurricanes ga publikum et glimt av kraften og styrken til keeperen. Begge keeperne holdt målet fast. Inntil overtid beseiret Carolina Hurricanes Tampa Bay Lightning med ett mål.

Montreal Canadiens har oppnådd gode resultater i den nye sesongen, og lagets tilstand er også veldig varm. Montreal Canadiens har vunnet 5 kamper og tapt 2 overtid. Den stabile ytelsen til laget har vunnet tilliten til flere fans. Montreal Canadiens drakt har vært elsket av de fleste fans gjennom årene, og laget har også den lengste ishockeykulturen. Montreal Canadiens har ikke kommet videre til Stanley Cup-finalen igjen på mange år, og laget er ivrig etter å få et gjennombrudd i 2021.

Dallas Stars slo igjen Detroit Red Wings 7-3, og laget vant 4 kamper på rad. Dallas Stars har skapt store score i disse spillene, og lagets styrke blir sterkere og sterkere. Siden forrige sesong har Dallas Stars drakt raskt blitt likt av mange fans, og kampene deres denne sesongen har fått mange tilskuere til å bli forelsket i dette laget. Tampa Bay Lightning og Dallas Stars-kampen er utsatt, og alle gleder seg til starten på denne kampen.

Mest sett produkter