0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Nathan MacKinnon og Mikko Rantanen ga Colorado Avalanche et nytt utgangspunkt
29 Jun

Nathan MacKinnon og Mikko Rantanen ga Colorado Avalanche et nytt utgangspunkt

Colorado Avalanche er et av de eldste lagene i NHL-historie, og hockey trøye deres er likt av mange mennesker i Denver, USA. Colorado Avalanche drakt er delt inn i Burgunder, blå, sølv og svart. Den stilige designstilen gjør at mange fans foretrekker å kjøpe. Nhl drakter er nå ikke bare et sportsutstyr, men også en uformell kjole for mange mennesker.

Colorado Avalanche rekrutterte spillerne Nathan MacKinnon og Mikko Rantanen fra 2013-15 for å bringe laget tilbake til sitt høydepunkt. Begge de unge spillerne har vist veldig sterk styrke, de lar fansen se håpet om seier igjen. Denne sesongen rangerte Colorado Avalanche på andreplass i Western Conference og var 2 poeng unna førsteplassen Saint Louis Blues.

Siden 2007 har Colorado Avalanche gått nedoverbakke. Selv om laget har vunnet ni påfølgende divisjonstitler i det siste, har det ikke gjort mye de siste ti årene. Nathan MacKinnon og Mikko Rantanen ga laget et nytt utgangspunkt, og publikum håpet at de kunne ta med seg en ny Stanley Cup til Colorado Avalanche.

Mest sett produkter