0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
New Jersey Devils comeback for å slå Carolina Hurricanes 8-4
10 May

New Jersey Devils comeback for å slå Carolina Hurricanes 8-4

Riktignok kjempet New Jersey Devils tilbake i kamp 3, og de tapte ikke for Carolina Hurricanes. New Jersey Devils tapte også de to første kampene til New York Rangers i den første runden av knockout-runden, men vant de neste fire kampene. Carolina Hurricanes frykter nå en gjentakelse av New York Rangers-prosessen, så de må klare en vinnersituasjon i Game 4.

Antti Raanta har vært keeper i sluttspillet tidligere, men dessverre var han syk og kunne ikke ha på seg hockey trøye. Antti Raanta har ikke deltatt i to kamper, så er det mulig for ham å delta i nøkkelspillet i den fjerde kampen? Faktisk hadde ikke Carolina Hurricanes for vane å bruke en keeper hele tiden. Laget skaffet tre keepere samme spilleplan. Etter at Carolina Hurricanes tapte 4-8 for New Jersey Devils denne gangen, pådro de seg et stort psykologisk slag, tross alt er poengforskjellen for stor.

Fansen håper at Antti Raanta blir med i startoppstillingen til kamp 4, men selv er han usikker på hvordan han blir etter sykdommen? De tre målvaktene som hadde på seg Carolina Hurricanes drakt ble rotert gjennom hele sesongen, med Frederik Andersen som startet 33 kamper i den ordinære sesongen, Antti Raanta 26 og Pyotr Kochetkov 23. Carolina Hurricanes har alltid satset på lagstyrke, og laget satset ikke på enkelte spillere. Carolina Hurricanes vil definitivt velge den mest passende målvakten å spille i den fjerde kampen, og de vil også velge de beste spillerne til å delta.

Mest sett produkter