0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
New Jersey Devils' snuoperasjon i sluttspillet
06 May

New Jersey Devils' snuoperasjon i sluttspillet

New Jersey Devils falt under 0-2 sammenlagt igjen i andre runde, vil de slå tilbake i kamp 3? De falt også bak 0-2 i New Jersey Devils og New York Rangers før de vant back-to-back seire i kamp 3. Carolina Hurricanes har endret mye taktikk denne sesongen, og de ønsker å gjøre sitt beste for å avansere til finalen. Etter å ha tapt i andre runde av sluttspillet i tre sesonger på rad, ønsker ikke disse gamle spillerne som har på seg Carolina Hurricanes drakt å vente lenger. De vil kanskje slå New Jersey Devils så raskt som mulig.

I Carolina Hurricanes' 6-1 seier over New Jersey Devils, vant laget tappert gjennom den utholdenhet og den nådeløse innsatsen til unge spillere. Dette er tøffe tider, og Carolina Hurricanes vil ikke at New Jersey Devils skal finne ut av det, så de kommer til å slå dem igjen i spill 3. Carolina Hurricanes kan se gjennom kampen mellom New Jersey Devils og New York Rangers at motstanderen fortsatt har en potensielt sterk anti-rekognoseringsevne. Når spillet er forsinket, er det mer sannsynlig at motstanderen vinner. Carolina Hurricanes tør ikke undervurdere disse motstanderne iført New Jersey Devils drakt, de må jobbe hardt for å vinne i neste kamp.

Trener Carolina Hurricanes mener at hvis New Jersey Devils plutselig kan heve seg denne sesongen, må de ha sterke evner. Rod Brind'Amour føler også at dette New Jersey Devils-laget ligner veldig på Tampa Bay Lightning for et år siden. De kan alltid finne motstanderens svakhet gjennom de to første kampene. New Jersey Devils klarte enkelt å slå motstanderne når de hadde en god forståelse av motstanderens styrke.

Mest sett produkter