0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
New York Islanders går seig inn i NHL-semifinalen
09 Sep

New York Islanders går seig inn i NHL-semifinalen

Etter en serie NHL-spill er Tampa Bay Lightning, New York Islanders, Vegas Golden Knights og Dallas Stars igjen i den siste semifinalen. I det første spillet beseiret Tampa Bay Lightning New York Islanders 8-2, og Vegas Golden Knights tapte 0-1 for Dallas Stars. Både Boston Bruins og Colorado Avalanche, mesterlagene som publikum spådde, ble eliminert. Det mest overraskende var at New York Islanders, rangert som niende i Østkonferansen, gikk inn i semifinalen.

Tampa Bay Lightning er veldig sterk denne sesongen, laget beseiret Columbus Blue Jackets og Boston Bruins. Selv om New York Islanders manglet superstjernespillere, beseiret Washington Capitals og Philadelphia Flyers med en seig holdning. Når disse to lagene konkurrerer, hvilken hockey trøye blir den endelige vinneren?

I den siste runden gikk New York Islanders og Philadelphia Flyers gjennom syv kamper og til slutt eliminerte Philadelphia Flyers med en total score på 4-3. Etter den fremragende prestasjonen til disse spillene, har New York Islanders drakt blitt den nye favoritten til mange tilskuere. Publikum så på øya fra New York den utholdenhet og modige ånd som ikke gir seg. Når laget har en slik ånd, er det vanskelig for dem å lett bli beseiret av motstanderne.

Mest sett produkter