0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
New York Islanders og Vegas Golden Knights blir det mest forbedrede laget i øynene til tilskuere
08 Oct

New York Islanders og Vegas Golden Knights blir det mest forbedrede laget i øynene til tilskuere

NHL Tampa Bay Lightning vant Stanley Cup denne sesongen, men lagene som har forbedret seg mest i spillet er Vegas Golden Knights og New York Islanders. Vegas Golden Knights og New York Islanders gikk modig inn i sluttspillet, og de brakte spennende spill til publikum i hvert spill. New York Islanders ble eliminert av mesterskapslaget Tampa Bay Lightning i Eastern Conference-finalen, og Vegas Golden Knights ble også beseiret av Dallas Stars i Western Conference-finalen. Selv om de to lagene tapte kampen, er hockey trøye ne deres favorisert av flere fans.

New York Islanders signerte rookie Mathew Barzal i 2018 har blitt mer og mer moden og stabil, han er nå en utmerket senterspiller. Denne sesongen ledet Mathew Barzal laget til Eastern Conference-finalen, og New York Islanders drakt dukket opp igjen i Champions League. I det siste spillet tapte New York Islanders, men laget fikk en god opplevelse i kampen mot Tampa Bay Lightning og så lagets mangler.

Vegas Golden Knights er et veldig ungt lag, de ble grunnlagt i 2016. Vegas Golden Knights har spilt en flott prestasjon på bare tre sesonger, og denne sesongen går videre til Western Conference-finalen. Publikum så Vegas Golden Knights-spillet denne sesongen, de er mer uerfarne. Vegas Golden Knights er et veldig dynamisk og kraftig lag, og alle tror at de vil vinne Stanley Cup i nær fremtid.

Mest sett produkter