0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
New York Islanders vant sin første seier på grunn av fraværet av nøkkelspillere i Tampa Bay Lightning
12 Sep

New York Islanders vant sin første seier på grunn av fraværet av nøkkelspillere i Tampa Bay Lightning

Etter at New York Islanders møtte Tampa Bay Lightning, var laget åpenbart dårligere. Tampa Bay Lightning denne sesongen, både offensivt og defensivt, har laget gjort det veldig bra. Hvis Tampa Bay Lightning-sluttspillet ikke var for fraværet av kaptein Steven Stamkos, ville laget ha prestert enda bedre. New York Islanders kan bare dra nytte av mangelen på Tampa Bay Lightning-spillere for å kjempe for muligheter, ellers vil det være vanskelig for dem å overhale sine motstandere.

Det største tapet i Tampa Bay Lightning vs. New York Islanders var skaden til senterspilleren Brayden Point. Alex Killorn ble suspendert i ett spill for ondsinnede fouls, så han kunne ikke ha på seg hockey trøye for å spille. I møte med mangelen på store aktører i Tampa Bay Lightning, slo New York Islanders Tampa Bay Lightning 5-3. Selv om New York Islanders trakk seg en runde, har lagets keeper fortsatt den største svakheten. I pausen så Brayden Point spillet, og han ønsket å ta på seg Tampa Bay Lightning drakt for å spille spillet.

Hvilke planer vil Tampa Bay Lightning lage neste gang? Det var mulig å vinne spillet fortløpende, men dessverre har det møtt hindringer nå. Tampa Bay Lightning, som har justert spillerne sine på nytt, tar tid å tilpasse seg. Vil New York Islanders benytte anledningen til å vinne? New York Islanders er fulle av flaks denne sesongen. Blant flaks og styrke, hvem kan vinne den endelige seieren.

Mest sett produkter