0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
New York Rangers fortsetter sin gode tilstand og setter av gårde igjen
03 Jan

New York Rangers fortsetter sin gode tilstand og setter av gårde igjen

Etter en 13-dagers pause endret prestasjonen til lagene i kampen seg igjen. Vegas Golden Knights, Washington Capitals og Tampa Bay Lightning tapte alle for sine motstandere i kampen, de fortsatte ikke den gode formen fra 2021. New York Rangers har gjort størst fremgang denne sesongen. De slo Tampa Bay Lightning 4-0 i sin første kamp i 2022. De gamle fansen iført New York Rangers drakt jublet. De tror at laget vil skape nye mirakler denne sesongen.

I denne kampen scoret Mika Zibanejad to mål igjen, og prestasjonen hans denne sesongen sjokkerte alle. Mika Zibanejad, som ble forlatt av Ottawa Senators før, forventet ikke at han skulle bli en så fremragende spiller 5 år senere. Mika Zibanejad verdsetter fortsatt den Ottawa Senators drakt, som representerer hans ungdommelige og uvitende 5 år. Mika Zibanejad misliker ikke Ottawa-senatorene for å behandle ham som et røverkjøp. Han var tross alt ikke særlig god på den tiden.

For første gang denne sesongen ble Tampa Bay Lightning scoret null av en motstander. De må gjøre en dyp refleksjon etter kampen. New York Rangers er en motstander som Tampa Bay Lightning ikke har møtt i sluttspillet, så den største betydningen av dette spillet er å forstå styrken til motstanderen. Tampa Bay Lightning er et lag som kan trekke lærdom fra mislykkede kamper, og alle tror at de vil spille en bedre kamp neste gang de møter New York Rangers.

Mest sett produkter