0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Nok et showdown mellom Calgary Flames og Winnipeg Jets
01 Aug

Nok et showdown mellom Calgary Flames og Winnipeg Jets

NHL-spillet er i ferd med å begynne, og sluttspillet vil bli holdt i 6 dager på rad, med 10 lag som konkurrerer hver dag. I de 5 kampene den første dagen, så publikum frem til duellen mellom Calgary Flames og Winnipeg Jets. I rangeringen av Western Conference er de to lagene henholdsvis sjette og syvende. De møttes bare en gang denne sesongen, og det spillet etterlot et dypt inntrykk av publikum.

Calgary Flames avanserte til sluttspillet forrige sesong med divisjonens førsteplass, men laget klarte ikke å spille bra i den første runden av sluttspillet og ble eliminert. For å kompensere for angringen som ble igjen fra forrige sesong, har Calgary Flames jobbet hardere denne sesongen for å vinne hver kamp. Winnipeg Jets ble også direkte beseiret av Saint Louis Blues i første runde av sluttspillet forrige sesong, så de to lagene opplevde den samme opplevelsen. De ville begge ha hockey trøye til finalen.

Calgary Flames drakt er hovedsakelig røde, Winnipeg Jets drakt er hovedsakelig blå. De blir likt av forskjellige fans. Begge lag blir foretrukket av unge spillere, som begge har vært i Atlanta-området. For mange lignende opplevelser gjorde spillene til disse to lagene mer populære blant publikum.

Mest sett produkter