0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Oskar Lindblom takker fansen for ikke å glemme ham
10 Jun

Oskar Lindblom takker fansen for ikke å glemme ham

Den endelige vinneren av årets Bill Masterton-pokal er ikke kunngjort, men de spillerne som kan nomineres føler seg veldig beæret. Bill Masterton-trofeet representerer den mest vedvarende representanten for sportsmanship og dedikasjon i hockeyligaen. Så så lenge de kan nomineres, kan det betraktes som den største bekreftelsen og oppmuntringen til spillerens profesjonelle liv.

De tre siste nominerte denne sesongen er Oskar Lindblom, Jay Bouwmeester og Bobby Ryan, som representerer deres profesjonalitet. Oskar Lindblom kunne ikke fortsette å delta i spillet på grunn av beinkreft, men kjærligheten hans til ishockey infiserte mange mennesker dypt. Oskar Lindblom har alltid insistert på å kjempe sykdommen for hockeydrømmen i sitt hjerte.

Da Oskar Lindblom så fans ha på seg en hockey trøye med navnet på seg, var han veldig rørt. Fans glemte ham ikke, og så dem vises på banen iført Philadelphia Flyers drakt nummer 23, så det ut til at Oskar Lindblom kom tilbake til åstedet igjen. Den 23 år gamle Oskar Lindblom ga ikke opp håpet, livet hans har nettopp begynt. Fansen håper at Oskar Lindblom vinner Bill Masterton-pokalen, slik at han vil øke inspirasjonsånden i kampen mot sykdommen.

Mest sett produkter