0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Paul Maurice forlater frivillig Winnipeg Jets
18 Dec

Paul Maurice forlater frivillig Winnipeg Jets

Etter at Winnipeg Jets erstattet trener Dave Lowry, tapte laget fortsatt 2-5 for Washington Capitals. Byttet av Winnipeg Jets-trener påvirker spillernes mentalitet direkte, og deres tilstand i spillet er veldig ustabil. Paul Maurice trente Winnipeg Jets i 8 år, og spillerne er takknemlige for ham. Og Dave Lowry har nettopp blitt med i teamet i mer enn ett år, han erstattet Paul Maurice. Spillernes mentalitet er fortsatt i sinne, og de liker ikke den nye treneren.

Paul Maurice hadde gjort en god jobb med å tenke sammen med spillerne da han dro, og han følte at det var på tide for ham å forlate laget. Paul Maurice har jobbet hardt for å trene i Winnipeg Jets i 8 år, og hans energi og hjerne har aldri tenkt på en bedre måte å fremme spillervekst. Paul Maurice mener Dave Lowry er en trener med ideer. For den fremtidige utviklingen av laget er han villig til å melde seg ut på dette tidspunktet.

Paul Maurice rørte ved Winnipeg Jets drakt som hadde fulgt ham i mange år, og han holdt tilbake tårene og sa farvel til alle. Paul Maurice husket at da han først begynte i Winnipeg Jets i 2014, ledet han laget til sluttspillet for første gang. På den tiden trodde Paul Maurice at han kunne skape en ny æra her, men dessverre realiserte han fortsatt ikke drømmen sin til slutt. Paul Maurices beste rekord forble i Carolina Hurricanes drakt, da de gikk videre til Stanley Cup-finalen. Paul Maurice visste at han hadde mistet håpet og entusiasmen for Winnipeg Jets, så hans avgang var det riktige valget.

Mest sett produkter