0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Paul Maurice har det samme båndet med Florida Panthers og Carolina Hurricanes
26 May

Paul Maurice har det samme båndet med Florida Panthers og Carolina Hurricanes

I NHL-semifinalen ble Carolina Hurricanes feid ut av Florida Panthers 0-4, og Dallas Stars motangrep Vegas Golden Knights i den fjerde kampen for å vinne den første kampen. For øyeblikket har Florida Panthers avansert til finaleplassen, og om Vegas Golden Knights kan vinne på fem kamper er fortsatt ukjent. Florida Panthers prestasjon i denne sesongens sluttspill er virkelig mer og mer modig, fra begynnelsen etter at de beseiret Boston Bruins 4-3, og deretter beseiret laget Toronto Maple Leafs 4-1. I den siste Eastern Conference-finalen beseiret Florida Panthers enkelt Carolina Hurricanes 4-0.

Florida Panthers' komfortable seier over Carolina Hurricanes var også ventet. Tross alt har Florida Panthers-trener Paul Maurice trent Carolina Hurricanes to ganger, så han kjenner motstanderen ganske godt. Paul Maurice har alltid vært en utmerket trener, så etter at Florida Panthers mislyktes i sluttspillet i 2022-sesongen, fant laget ham direkte som hovedtrener. Da Paul Maurice tok over Florida Panthers drakt og tok den på seg, var han fast bestemt på å realisere sin opprinnelige drøm i dette laget.

Denne sesongen gikk Florida Panthers videre til finalen, ikke bare andre gang i lagets historie, men også andre gang i Paul Maurices trenerkarriere. Paul Maurice ledet Carolina Hurricanes til finalen for første gang, så han hadde blandede følelser i dette nederlaget. Det var i sesongen 2001-2002, Paul Maurice tok personlig på seg Carolina Hurricanes drakt og sto på banen i finalen. Dessverre tapte laget mot Detroit Red Wings i den femte kampen. Paul Maurice har lett etter et gjennombrudd i disse årene, og han trodde aldri at motstanderen hans for å gå videre til semifinalen igjen skulle være Carolina Hurricanes.

Mest sett produkter