0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Penguins vil rebound sterkt
18 Sep

Penguins vil rebound sterkt

Det var flere overraskelser i sluttspillet i NHL forrige sesong. Edmonton Oilers drakt dukket for eksempel ikke opp i sluttspillet, noe som var veldig rart. Fordi de alltid hadde blitt ansett som et veldig sterkt lag. Og det var en annen overraskelse: Penguins ble eliminert av New York Islanders i den første runden av sluttspillet.

Enda mer ydmykende ble Penguins eliminert 4-0. Resultatet etterlot deres daglig leder, Jim rutherford, veldig ulykkelig. Han syntes de nåværende spillerne var for komfortable og manglet motivasjon. Som et resultat av denne sesongen vurderte de og eliminerte noen av dem. Og de var aktive i det frie markedet og satte noen få dyktige spillere i Pittsburgh Penguins drakt. Nå som den nye sesongen nærmer seg, kan vi se fra treningene deres at de blir mer sultne og kjørt.

Derfor tror jeg de vil rebound sterkt. De har ikke bare en sterk tropp, men også et vell av mesterskapserfaring. De vant back-to-back NHL-titler i 2016 og 2017. Etter starten av den nye sesongen fortjener de å bli forventet.

Mest sett produkter