0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Philadelphia Flyers fortsetter å velge å signere en treårskontrakt med Oskar Lindblom
25 Jul

Philadelphia Flyers fortsetter å velge å signere en treårskontrakt med Oskar Lindblom

Philadelphia Flyers-spiller Oskar Lindblom fullførte behandlingen av beinkreft med støtte fra teamet og hans pårørende. Den 23 år gamle Oskar Lindblom ga ikke opp kjærligheten til ishockey på grunn av beinkreft. Han kjempet til og med hardt for drømmer og sykdom. Nå har Oskar Lindblom overvunnet sykdommen, han har fått tilbake en treårskontrakt med Philadelphia Flyers verdt 9 millioner amerikanske dollar.

Oskar Lindblom ga ikke opp ånden å erobre sykdommen, så hockey trøye hans ble likt av flere mennesker. Oskar Lindblom spilte ikke spillet etter å ha blitt syk, men fansen hans dukket opp i spillet iført nummer 23 Philadelphia Flyers drakt. Fansen sa kjærlig: Jeg håper Oskar Lindblom alltid vil være en engel på isen, og jeg håper han ikke vil gå glipp av hver eneste kamp.

Oskar Lindblom kan komme tilbake til kampen, fansen ser frem til starten av spillet. Oskar Lindblom takket teamet for muligheten som gis, og han håper å fortsette å spille for Philadelphia Flyers. Etter denne sykdommen forstår Oskar Lindblom meningen og verdien av livet bedre. Han håper å gi tilbake alles støtte med en perfekt kamp.

Mest sett produkter