0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Philadelphia Flyers vant nok en gang muligheten til å fortsette kampen
04 Sep

Philadelphia Flyers vant nok en gang muligheten til å fortsette kampen

Philadelphia Flyers beseiret New York Islanders 4-3 i NHL Eastern Conference semifinalen, og tapte mot New York Islanders 2-3 totalt. I begynnelsen av kampen tok New York Islanders ledelsen 1-0. Philadelphia Flyers satte deretter i gang et voldsomt angrep og gjenopprettet stillingen 3-1. Philadelphia Flyers 'første mål ble scoret med et langskudd fra Claude Giroux iført nr. 28- hockey trøye. Det var også hans første mål i sluttspillet.

Philadelphia Flyers erstattet keeper Carter Hart i dette spillet. Han blokkerte vellykket motstanderens mål for laget. For at Philadelphia Flyers skulle vinne spillet startet laget en konservativ strategi. I spillet var det mer å forsvare motstanderens lovbrudd. Philadelphia Flyers endringsstrategi gjorde også at New York Islanders plutselig ikke klarte å tilpasse seg. Ventende til de siste fire minuttene av spillet, lanserte New York Islanders en kontringsplan igjen, og scoret 2 mål på en gang, og de to lagene scoret 3-3.

Derick Brassard, som hadde på seg New York Islanders drakt i dette spillet, scoret også det første målet i sluttspillet og scoret i et avgjørende øyeblikk for laget. De to lagene gjorde uavgjort. I den siste overtidene scoret Philadelphia Flyers-forsvarer Ivan Provorov et langskudd og beseiret New York Islanders 4-3. Den utrettelige innsatsen til Philadelphia Flyers-spillerne ga dem en sjanse til å vinne neste kamp. Publikum håpet at laget kunne spille en mer stabil forestilling.

Mest sett produkter