0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Philippe Myers får en treårskontrakt fra Philadelphia Flyers
12 Dec

Philippe Myers får en treårskontrakt fra Philadelphia Flyers

Hvorvidt NHL kan holde en ny sesongkamp er fortsatt nølende, så mange lag har signert. Mange lag velger generelt å fornye sine gamle spillere uten å signere nye spillere. Etter slutten av forrige sesong har Philadelphia Flyers vært i ventetilstand, ingen store endringer.

I dag kunngjorde Philadelphia Flyers plutselig fornyelsen av Philippe Myers, kontraktsperioden på tre år er verdt 7,65 millioner amerikanske dollar. I 2019 var Philippe Myers, som bare hadde på seg Philadelphia Flyers drakt og spilte spillet, godt likt av mange publikum. Han er bestemt til å ha et ekstraordinært liv med sitt lyse sinn og høye talent. Som en forsvarsvakt valgte Philippe Myers sin favoritt hockey trøye nr. 5. Philippe Myers 'karriere i Philadelphia Flyers har nettopp begynt, og han gleder seg til starten på den nye sesongen.

Philippe Myers er beæret over å motta en treårskontrakt fra Philadelphia Flyers. Han liker dette laget veldig godt. Philippe Myers 'høye og fleksible kropp gir nytt håp til lagets forsvarslinje, og hans styrke vil fortsette å vokse. I den nye sesongen er keeperen til Philadelphia Flyers løst og defensivlinjen er også forbedret. Fansen tror at de vil vise flere spennende kamper i den nye sesongen.

Mest sett produkter