0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Pittsburgh Penguins beseiret New York Islanders i tre kamper på rad
31 Mar

Pittsburgh Penguins beseiret New York Islanders i tre kamper på rad

I den siste NHL-ordinære sesongen forble Pittsburgh Penguins ubeseiret på 5 kamper, og lagets poeng har vært de samme som andreplassen. New York Islanders og Pittsburgh Penguins vant ikke tre kamper på rad. Det første spillet var uavgjort og Pittsburgh Penguins vant de to neste kampene. Publikum så på den heroiske ånden til spillerne som hadde på seg Pittsburgh Penguins drakt på banen, og alle var enige om at de hadde håp om å komme tilbake til finalen denne sesongen.

For tiden i Eastern Conference er Pittsburgh Penguins største konkurrent Washington Capitals. Washington Capitals har oppnådd flotte resultater denne sesongen, og formen er tilbake igjen. Alle husket det kjekke utseendet til Alexander Ovechkin iført en Washington Capitals drakt og plukket opp en hockeykule for noen år siden. På den tiden ble han idol til mange unge fans. Selv om den nåværende Alexander Ovechkin vokser i alderen, er hans styrke fremdeles en ekspert på mestrene.

Ut fra de tre kampene er New York Islanders ikke lenger motstandere av Pittsburgh Penguins. For en måned siden tapte Pittsburgh Penguins mot New York Islanders og Washington Capitals. Denne måneden har de beseiret New York Islanders. Pittsburgh Penguins vil ikke kunne møte Washington Capitals før denne tidsperioden neste måned. De må samle erfaring i hvert spill i løpet av denne måneden, slik at de har bedre sjanse til å beseire Washington Capitals.

Mest sett produkter