0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Publikum håper Colorado Avalanche kan fortsette til den endelige seieren
29 Aug

Publikum håper Colorado Avalanche kan fortsette til den endelige seieren

Colorado Avalanche brøt endelig ut etter to mislykkede kamper. Laget beseiret Dallas Stars 6-4. I begynnelsen av spillet angrep Dallas Stars voldelig Colorado Avalanche. Colorado Avalanche scoret intetanende det første målet av Dallas Stars. I møte med de to påfølgende seirene til Dallas Stars, må Colorado Avalanche-spillere vinne dette spillet for å få sjansene tilbake.

Det første målet for Colorado Avalanche var Nikita Zadorov, som hadde på seg en nummer 16- nhl drakter. Hans perfekte prestasjon hjalp laget til å vinne poengsummen. Spillere fra begge lag startet et sterkt konkurransedyktig angrep i andre kvartal og Colorado Avalanche ledet Dallas Stars 3-1. I tredje kvartal ble stemningen på banen umiddelbart spent. Spillerne som hadde på seg Dallas Stars drakt vant mirakuløst tre mål for at laget skulle overgå motstanderen.

Colorado Avalanche-spillerne er fast bestemt på å ikke tape dette spillet, og de må videre i ishockeyspillet. Så etter å ha blitt overtent av Dallas Stars, scoret spillerne Mikko Rantanen og Nazem Kadri raskt for laget i løpet av to minutter. Den første blues i Western Conference-stillingene er eliminert. Publikum håper at Colorado Avalanche kan vedvare frem til finaleseieren.

Mest sett produkter