0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Saint Louis Blues fornye ikke kaptein Alex Pietrangelo etter å ha tapt kampen forrige sesong
14 Oct

Saint Louis Blues fornye ikke kaptein Alex Pietrangelo etter å ha tapt kampen forrige sesong

Saint Louis Blues gikk inn i sluttspillet med førsteplassen i Western Conference-poengene forrige sesong, men dessverre spilte de ikke bra i de påfølgende kampene. Saint Louis Blues gjorde en spillerjustering etter å ikke ha vunnet påfølgende mesterskap, og laget ga opp kontraktsforlengelsen med kaptein Alex Pietrangelo. Alex Pietrangelo håper å fortsette å spille for St. Louis Blues drakt, men dessverre signerte laget raskt Torey Krug.

Saint Louis Blues kan ha vært forberedt på denne signeringen, og laget har ikke til hensikt å fortsette å fornye Alex Pietrangelo. Fordi Alex Pietrangelo og Torey Krug begge er forsvarsvakter, kan laget bare velge en av dem. Alex Pietrangelo hørte at Saint Louis Blues signerte en ny forsvarer. Vil han fortsatt velge å bli på laget?

Alex Pietrangelo spilte for Saint Louis Blues i 12 sesonger og vant den første Stanley Cup, men han blir nå ignorert av laget. Alex Pietrangelo er for øyeblikket en ubegrenset fri agent, og Vegas Golden Knights har invitert ham til å bli med. Om Alex Pietrangelo kan spille for Vegas Golden Knights drakt er usikkert, men publikum føler at han definitivt ikke vil bli på Saint Louis Blues.

Mest sett produkter