0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Spillerjusteringer gjort av Vegas Golden Knights etter å ha tapt forrige sesong
16 Oct

Spillerjusteringer gjort av Vegas Golden Knights etter å ha tapt forrige sesong

NHL-kampen 2019-2020 er avsluttet, og alle lag vurderer problemet med spillretensjon. Vegas Golden Knights tapte 3-4 mot Dallas Stars i Western Conference-finalen. Teamet angret på at de ikke kom til den endelige Stanley Cup-finalen. Fra denne feilen innså Vegas Golden Knights at de manglet erfarne ledere. Så etter at Saint Louis Blues-kaptein Alex Pietrangelo ble en ubegrenset fri agent, nølte ikke Vegas Golden Knights med å signere ham.

Det kan sees fra spillet forrige sesong at Vegas Golden Knights er et veldig kraftig ungt lag, og det lidenskapelige spillet blant spillerne gjør publikum veldig begeistret. Det er synd at Vegas Golden Knights, som bare har hatt sitt 3-årsjubileum, manglet erfaring med å kvalifisere seg til sluttspillet, og de hadde ikke en god layout for å se motstanderens strategi. Det er ikke nok for et lag å ha styrke. Strategi er kraftigere enn styrke.

Vegas Golden Knights kunngjorde handelen med Nate Schmidt til Vancouver Canucks, og laget vant også en NHL-valg i tredje runde i 2020. Nate Schmidt er en veldig god spiller. Det er synd at han valgte å ta av seg Vegas Golden Knights drakt. Å forlate er også en ny begynnelse. Nate Schmidt vil jobbe hardere for Vancouver Canucks drakt. Vegas Golden Knights valgte Alex Pietrangelo å bli med, kan han vinne den andre Stanley Cup i sitt liv på dette laget?

Mest sett produkter