0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Suksess er resultatet av konstant fiasko
08 Jan

Suksess er resultatet av konstant fiasko

I denne runden beseiret Colorado Avalanche Winnipeg Jets igjen med en stor score på 7-1. Colorado Avalanche har forbedret seg betraktelig den siste måneden, og laget har hevet seg til tredjeplass i divisjonen. Med perfekt samarbeid mellom Gabriel Landeskog, Nathan MacKinnon og Mikko Rantanen vant laget en fantastisk seier. De tre har blitt en komplementær kombinasjon på banen, og den stilltiende forståelsen dem imellom gjør motstanderne deres upåklagelig.

Gabriel Landeskog, Nathan MacKinnon og Mikko Rantanen håper alle denne Colorado Avalanche drakt veldig mye. Drømmene deres har ventet i årevis. Colorado Avalanche har svevet i sluttspillet opp gjennom årene, og det er vanskelig for dem å gå videre til finalen. I begynnelsen av denne sesongen dukket Colorado Avalanches trege tilstand opp igjen, og spillerne så ut til å miste målet om kamp. Senere, med oppmuntring fra trener Jared Bednar, styrket disse unge spillerne igjen troen på hjertene sine, og de møtte modig resultatet av fiasko.

Spillernes mentalitet spiller ofte en svært viktig rolle i spillet. Hvis spillere har mistet vinnerinnstillingen i hockey trøye, hvordan kan de vinne kampen? I spillet, fordi det bare er ett lag som vinner til slutt, møter mange lag tap. Det er normalt for unge Colorado Avalanche-spillere å drømme om å bli beseiret i noen år med håp. Hvor mange lag har først oppnådd drømmen om et mesterskap på 50 år.

Mest sett produkter