0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Tampa Bay Lightning er laget der mange unge spillere realiserer drømmene sine
26 Dec

Tampa Bay Lightning er laget der mange unge spillere realiserer drømmene sine

NHL-sesongen starter om en stund, og det publikum gleder seg mest til er Tampa Bay Lightning. Tampa Bay Lightning vant Stanley Cup forrige sesong. Vil prestasjonene deres i den nye sesongen forbli like gode som før? For å bevare styrken i laget fornyet Tampa Bay Lightning de fleste av de originale spillerne. Etter mange års erfaring har en gruppe unge spillere fra Tampa Bay Lightning vokst til å bli en veldig god hockeyspiller.

Tiden for den nye sesongen er satt, og signeringene til spillerne fra hvert lag har begynt igjen. Tampa Bay Lightning og Anthony Cirelli signerte nok en treårskontrakt til en verdi av $ 144.000. Anthony Cirelli er veldig glad for å fortsette å spille for Tampa Bay Lightning drakt. Dette teamet gir ham mer rom for utvikling. I 68 kamper forrige sesong bidro Anthony Cirelli med en karrierehøyde 28 assists og 44 poeng for NHL, og scoret 9 poeng i 25 Stanley Cup-sluttspillkamper for å hjelpe laget med å vinne cupen.

Tampa Bay Lightning legger stor vekt på spillernes evne, slik at laget kan få den endelige seieren og bekreftelsen av et ledelsessystem. Få spillere er villige til å bytte nhl drakter etter eget ønske. De håper alle å spille for et lag. Gjennom årene har Tampa Bay Lightning alltid respektert hver spiller, så spillere som ble med i dette laget forlater sjelden. De liker Tampa Bay Lightning, og foretrekker å realisere drømmene sine her.

Mest sett produkter