0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Tampa Bay Lightning scoret ledende mål i alle tre kampene i finalen
03 Jul

Tampa Bay Lightning scoret ledende mål i alle tre kampene i finalen

I finalen i NHL-konkurransen denne sesongen har Tampa Bay Lightning vunnet tre kamper, og Montreal Canadiens står overfor en sjanse til å snu det siste spillet. I det tredje spillet kom de to lagene til Montreal Canadiens for å spille hjemme, men dessverre ble de igjen ledet av Tampa Bay Lightning. Halvparten av Tampa Bay Lightning-spillerne er fra Canada, så de er veldig glade for å kunne spille på Bell Center-banen. Så langt i finalen har Tampa Bay Lightning scoret ledende mål på tre kamper, og Montreal Canadiens spillere har slitt med å nå sin beste form.

De to sidene spilte veldig voldsomt i dette spillet. Tampa Bay Lightning-spiller Blake Coleman avbrøt først hockeystokken, og indirekte traff han veggen under kampen og forlot banen med fysiske skader. Blake Coleman valgte å stå sterk etter skaden, for så lenge han fortsatt har på seg Tampa Bay Lightning drakt, kan han ikke falle og forårsake en psykologisk belastning på lagkameratene. Tampa Bay Lightning scoret to mål mindre enn tre minutter ut i kampen. Denne situasjonen satte Montreal Canadiens-spillerne direkte under stort psykologisk press igjen. Så i neste kamp var spillerne fra Montreal Canadiens åpenbart litt engstelige for deres samarbeidsevne, noe som førte til at mange gode scoringsmuligheter ble savnet.

Tampa Bay Lightning spiller for tiden med en total poengsum, så så lenge de stabiliserer mentaliteten, vil de sannsynligvis vinne spillet. Tampa Bay Lightning scoret perfekte langdistansemål mange ganger i sluttspillet. De to første målene i dette spillet ga publikum en annen visuell sans. Mange fans iført Montreal Canadiens drakt dukket opp i publikum for å se spillet, men deres ankomst klarte likevel ikke å gi mer motivasjon til spillerne. Dette var første gang Bell Center holdt NHL-finalen etter 28 år. Dessverre klarte Montreal Canadiens ikke å vinne kampen. Neste kamp blir Montreal Canadiens siste sjanse til kontring. Kan de snu slutten?

Mest sett produkter