0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Tampa Bay Lightning -spiller endrer seg i den nye sesongen
13 Oct

Tampa Bay Lightning -spiller endrer seg i den nye sesongen

Tampa Bay Lightning beholdt de fremragende spillerne forrige sesong, men i år har laget mistet mange spillere. Siden Tampa Bay Lightning vant to sesonger på rad, har spillerne deres også blitt favorisert av andre lag. Tampa Bay Lightning mangler mange gunstige innbyttere i den nye sesongen, så kan de fortsatt bli førstevalgslaget for mesterskapet?

Keeper Andrei Vasilevskiy, spissene Nikita Kucherov og Brayden Point forblir på laget, og kaptein Steven Stamkos vil også bruke Tampa Bay Lightning drakt for å delta i den nye sesongen. Selv om Tampa Bay Lightning har mistet noen fordelaktige spillere, beholder laget fortsatt eksistensen til hovedspillerne. Unge spillere vil velge å bytte hockey trøye for et bedre utviklingsrom, mens gamle spillere vil insistere på å spille for et lag for troen på hjertet.

I den nye sesongen la Tampa Bay Lightning også til flere gode gamle spillere, og trener Jon Cooper nådde også en ny kontrakt med laget. Om Tampa Bay Lightning kan fullføre tre mesterskap på rad er ennå ikke bestemt, men treneren og spillerne vil gjøre sitt beste for å kjempe for det. Styrken til lagene vil endres hver sesong. Hva slags spilleffekt vil overføringen av Tampa Bay Lightning -spillere gi?

Mest sett produkter