0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Tampa Bay Lightning tapte for Columbus Blue Jackets for første gang denne sesongen
27 Jan

Tampa Bay Lightning tapte for Columbus Blue Jackets for første gang denne sesongen

Siden Dallas Stars gjenopptok kampen, har de vunnet tre seire på rad. Denne sesongen tapte Tampa Bay Lightning for Columbus Blue Jackets for første gang, og lagets tre-kamps seiersrekke ble avsluttet. Tampa Bay Lightning er fienden til Columbus Blue Jackets, de har blitt beseiret av Tampa Bay Lightning mange ganger. Denne gangen kan Columbus Blue Jackets slå Tampa Bay Lightning veldig fornøyd, de har ventet på dette øyeblikket i lang tid.

Det vil alltid være vinnere eller tapere i spillet, og Tampa Bay Lightning vil reflektere over manglene etter dette spillet. Bare ved å se styrkene til lagets spillere og manglene ved det generelle samarbeidet i konstante spill, vil deres styrke bli mer og mer stabil. For øyeblikket er det bare Dallas Stars, som nettopp har spilt i spillet, som har en rekord av fullstendige seire, og andre lag har tapt kamper.

Nå i NHL-ligaen representerer Tampa Bay Lightning drakt og Dallas Stars drakt den sterkeste styrken. Disse to lagene er også et av de mest lovende lagene for publikum denne sesongen, og deres fantastiske spill gir alltid en sterk visuell effekt. Colorado Avalanche og Vegas Golden Knights kom også sterkt tilbake denne sesongen, med hvert lag fremover med nytt håp.

Mest sett produkter