0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Tampa Bay Lightning vant Stanley Cup denne sesongen med styrke
04 Oct

Tampa Bay Lightning vant Stanley Cup denne sesongen med styrke

Etter et langt år med konkurranse for NHL vant Tampa Bay Lightning endelig Stanley Cup-finalen. Tampa Bay Lightnings endelige seier denne sesongen ble oppnådd ved hardt arbeid trinn for trinn. Dallas Stars kan delta i finalen, de stoler mer på utholdenhet og flaks. Tampa Bay Lightnings nr. 21- hockey trøye Brayden Point klarte seg best denne sesongen. Han erobret publikums øyeepler og indre beundring fullstendig.

Mange tilskuere har lagt merke til at Steven Stamkos var fraværende i spillet i begynnelsen av omkampen av Tampa Bay Lightning. Uten Steven Stamkos deltakelse ble Brayden Point og Nikita Kucherov lagets hovedspillere. Brayden Point og Nikita Kucherov spilte også nøkkelrollen til laget. I hvert av sluttspillkampene må de ha på seg Tampa Bay Lightning drakt for å spille spillet. For å la laget vinne kampen, selv om de er skadet, må de ta en pause eller to for å spille igjen.

I fjor vant Saint Louis Blues Stanley Cup, og publikum mener at det avhenger mer av flaks. Så i år vant Tampa Bay Lightning mesterskapet, hva tror publikum? Fans så Tampa Bay Lightning kamp etter kamp. Laget mistet avhengigheten til kapteinen, og spillerne vokste raskt til å bli et mesterlag.

Mest sett produkter