0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Tampa Bay Lightning vant Stanley Cup for andre gang på 16 år
29 Sep

Tampa Bay Lightning vant Stanley Cup for andre gang på 16 år

I Stanley Cup-finalen 2019-2020 beseiret Tampa Bay Lightning Dallas Stars 2-0 og vant det endelige mesterskapet med en total poengsum på 4-2. Spillere på banen i Tampa Bay Lightning drakt hoppet av spenning. Dette er andre gang laget vant Stanley Cup. Selv om Dallas Stars-spillerne har feilet, er de veldig glade for å ha spilt så mange fantastiske kamper mot Tampa Bay Lightning.

I dette spillet presterte Tampa Bay Lightning-forsvarer Victor Hedman veldig bra. Han motsto hardnakket Dallas Stars 'lovbrudd, og etterlot motstanderne sine en nullforsegling. Dallas Stars 'lagånd om å være sterk denne sesongen har satt et dypt inntrykk hos publikum. Den grønne Dallas Stars drakt representerer den nye styrken, og publikum tror at de vil bli enda bedre neste år. Dallas Stars kan komme til Stanley Cup-finalen, de har blitt et veldig kraftig lag.

Tampa Bay Lightning skuffet ikke fansen, de gjorde en god jobb i denne siste kampen. Overfor de mange støtende modusene til Dallas Stars, forente de alle om å motstå. Tampa Bay Lightning vant Stanley Cup igjen etter 16 år. Spillerne feller gledestårer. De ble takknemlige for innsatsen.

Mest sett produkter