0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Tampa Bay Lightning vinner første kamp i Stanley Cup-finalen
30 Jun

Tampa Bay Lightning vinner første kamp i Stanley Cup-finalen

NHL-sluttspillfinalen startet offisielt i sesongen 2020-21, og Tampa Bay Lightning gikk igjen inn i Stanley Cup-finalen. I første kamp beseiret Tampa Bay Lightning Montreal Canadiens 5-1. Publikum som så på spillene fra begge sider, beundret den utmerkede ytelsen til Tampa Bay Lightning. Dette er et lag som spiller bedre i viktige spill. Montreal Canadiens kom tilbake til finalen for første gang på 28 år. Dessverre tapte de sitt første spill til motstanderne.

De siste årene har Tampa Bay Lightning og Montreal Canadiens sjelden spilt sammen, så styrkene til begge sider spiller på stedet. Mange fans iført Tampa Bay Lightning drakt kom til spillet, alle av dem skulle gjøre opp for lagets manglende støtte til spillerne på scenen da laget vant mesterskapet forrige sesong. Da fansen på banen så Tampa Bay Lightning prestere så bra, jublet de spent. Spillere fra begge sider begynte å kjempe igjen i dette spillet, og Tampa Bay Lightning-spillerne ble angrepet av motstanderne etter å ha vunnet flere kamper på rad.

I den siste runden av kampen endte Tampa Bay Lightning og New York Islanders etter mange kamper på grunn av sinte kamper og til og med hockey trøye ble revet. Tampa Bay Lightning og Montreal Canadiens begynte å kjempe i den første kampen, noe som er nok til å illustrere intensiteten til de to sidene i spillet. Montreal Canadiens vil ikke velge å gi opp så lett. Publikum gleder seg til sitt andre spill.

Mest sett produkter