0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Tampa Bay Lightnings nye generasjon med unge spillere presterer godt
23 Dec

Tampa Bay Lightnings nye generasjon med unge spillere presterer godt

Den siste NHL-kampen før jul var Tampa Bay Lightning vs. Vegas Golden Knights. Duellen mellom disse to sterke lagene ga deg en fantastisk spillscene. Begge sesongene gikk Vegas Golden Knights til den siste semifinalen, men dessverre møtte de ikke en kamp mot Tampa Bay Lightning. I semifinalen i 2019 tapte Vegas Golden Knights mot Dallas Stars, og i semifinalen i 2020 tapte de igjen mot Montreal Canadiens. Vegas Golden Knights er veldig glade for å kunne konkurrere mot Tampa Bay Lightning i denne runden. Bare ved å spille mot de sterke kan vi bedre se styrken til laget.

Tampa Bay Lightning beseiret til slutt Vegas Golden Knights 4-3. Kaptein Steven Stamkos scoret et mål for å snu slutten. Steven Stamkos sitt langdistansemål er notorisk kraftig, og han brukte nok en gang denne ferdigheten i dette spillet. I dette spillet var forsvaret til Vegas Golden Knights veldig solid, og Tampa Bay Lightning-spillerne ble snappet opp mange ganger. For tiden er Tampa Bay Lightning og Vegas Golden Knights de første i henholdsvis divisjonspoengene. De håper begge at lagets hockey trøye dukker opp på finalebanen igjen.

Styrken til Tampa Bay Lightning denne sesongen har ikke skuffet alle. De er de samme som de to foregående sesongene, jo mer stabilt spiller de i de påfølgende kampene. I denne kampen scoret Gabriel Fortier, iført Tampa Bay Lightning drakt nr. 82, sesongens første mål. Han ble nettopp tilbakekalt av teamet i slutten av november. Den 21 år gamle Gabriel Fortier ble valgt ut av Tampa Bay Lightning i 2018-draften, og deretter lånte laget ham ut til andre lag for å trene. Mange gamle spillere fra Tampa Bay Lightning har forlatt laget i år, og laget har tilbakekalt mange fremragende unge spillere på lån for å delta i kampen. Tampa Bay Lightning ødela ikke posisjonen på grunn av tillegget av unge spillere. De ga disse unge spillerne flere muligheter til å spille i hver kamp.

Mest sett produkter