0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Taylor Hall er tilbake fra kneskaden
23 Sep

Taylor Hall er tilbake fra kneskaden

Etter at han begynte i New Jersey Devils i 2016, ble Taylor Hall øyeblikkelig lagets ledende spiss. Og ytelsen hans fortsatte å forbedre seg, og tjente ham 2018 MVP. Imidlertid pådro han seg en alvorlig kneskade på slutten av forrige sesong, noe som tvang ham til å ta av seg New Jersey Devils drakt.

Etter dette gjennomgikk han kne-debridement og kom seg godt. Han kom tilbake fra skade og spilte i før-sesongen. I forrige fredags kamp mot New York Rangers bidro han med et mål og en assist, som hjalp laget hans til å oppnå en 4-2 seier. Dermed er han i ferd med å gå inn på toppen sin igjen. Men hans siste topp var ikke med djevlene, det var med Oilers. Han ble valgt ut av Oilers i 2010-utkastet. Deretter hadde han på seg Edmonton Oilers drakt i 6 år. Og han ble kåret til NHL all-star i 2011 og 2016.

I den kommende sesongen tror vi at han vil være djevelenes ledende målscorer igjen. I forrige fredags intervju etter spillet sa han: "Jeg har det bra nå, og jeg er i god form. Men dette er bare begynnelsen, og jeg må gjøre meg klar for den nye sesongen."

Mest sett produkter