0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Teuvo Teräväinen beholder troen i hjertet
18 Sep

Teuvo Teräväinen beholder troen i hjertet

Med tiden har mange unge spillere sakte begynt å vokse. De siste tre årene har Carolina Hurricanes vokst opp igjen, og laget har kontinuerlig avansert til sluttspillet. Teuvo Teräväinen har nå blitt en fremragende og stabil spiller, og han liker stadig mer denne også røde Carolina Hurricanes drakt. Teuvo Teräväinens første hockey trøye var også rød. Han spilte for Chicago Blackhawks den gangen. Dessverre solgte laget ham som en vare i 2016.

Etter å ha forlatt Chicago Blackhawks, reflekterte Teuvo Teräväinen over sine mangler. Han vil ikke være en byttet vare for andre lag igjen. I løpet av 5 år i Carolina Hurricanes jobbet Teuvo Teräväinen hardt for å trene og forbedre evnene sine. Han ønsket å bli den typen spiller som ikke ville bli forlatt av laget. Hver gang Teuvo Teräväinen så på Chicago Blackhawks drakt i rommet som ikke hadde blitt brukt på mange år, beholdt han alltid troen på at hjertet hans ble sterkere.

Forrige sesong gikk Carolina Hurricanes videre til sluttspillet med førsteplassen i Central Division. Dessverre tapte laget mot Tampa Bay Lightning i andre runde. Gjennom årene har Carolina Hurricanes sakte dyrket en gruppe fremragende unge spillere, og de trenger flere spill for å vokse. I den nye sesongen skal Carolina Hurricanes seile igjen, og de håper å kjempe mot Tampa Bay Lightning igjen.

Mest sett produkter