0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Tilbakekomsten til Patrick Kane gir Chicago Blackhawks sin første kampseier
03 Nov

Tilbakekomsten til Patrick Kane gir Chicago Blackhawks sin første kampseier

For en tid siden klarte ikke Chicago Blackhawks-spillerne å konkurrere på grunn av COVID-19, og lagets rekord opplevde også et stort gap. På grunn av fraværet av hovedspillerne tapte Chicago Blackhawks 7 av 10 kamper. I denne runden beseiret Chicago Blackhawks Ottawa Senators 5-1, og laget vant sesongens første kamp. Patrick Kane og lagkameratene hans hadde nok en gang Chicago Blackhawks drakt for å konkurrere, og de omfavnet lykkelig sammen for å feire seierens retur.

Patrick Kane kom tilbake igjen og brakte store overraskelser til laget. Han scoret tre mål i kampen. Patrick Kane scoret en backhand, et direkte skudd og et enkelt skudd. Hans enestående prestasjon høstet varm applaus fra publikum. Den røde hockey trøye nr. 88 er veldig iøynefallende på banen fordi den ble brukt på Patrick Kane.

Chicago Blackhawks har ikke vunnet kampen på lenge, og denne kampen fikk fansen til å gråte av glede. Fansen takker Patrick Kane for hans dedikasjon og harde arbeid for laget. De beundrer denne flotte spilleren. Etter kampen startet Patrick Kane og fansen et interessant samspill. Alle ble igjen dypt tiltrukket av denne humoristiske, søte og dyktige spilleren.

Mest sett produkter