0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Todd reirden er en smart trener
05 Jan

Todd reirden er en smart trener

De siste årene har hovedstadene i Washington vært en god prestasjon. I 2018 ble Washington Capitals drakt til og med hedret som NHL-mesterskapet. Disse er alle takket være treneren deres, Todd Reirden. Så langt denne sesongen har Reirden ledet laget til en stor suksess: De ligger i første omgang i Metropolitan Division.

Forrige sesong spilte hovedstadene godt i den ordinære sesongen, men de ble fullstendig overskygget av Carolina Hurricanes drakt i den første runden av sluttspillet. Så hovedstedene er ivrige etter å hevne seg på orkanene. Denne lørdagen møttes de to lagene endelig. Reirden benyttet seg av spillernes ønske om hevn og oppmuntret dem til å ta initiativ på banen. Endelig fikk de hevn: De slo orkanene 4-3.

Derfor er Reirden en smart trener. Han vet hvordan han kan skru på spillerne sine, og han vet hva de trenger. På det kommende allstjernerspillet blir han utnevnt til trener for Metropolitan Division all-star team. Det er andre året på rad at han har hatt stillingen, noe som gjenspeiler den utbredte anerkjennelsen av hans evner.

Mest sett produkter