0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Toronto Maple Leafs å miste tre poeng på rad er ikke lenger en fordel
16 Apr

Toronto Maple Leafs å miste tre poeng på rad er ikke lenger en fordel

I den siste NHL-ordinære sesongen tapte Toronto Maple Leafs tre kamper på rad. Toronto Maple Leafs har blitt rangert først i Northern League denne sesongen, og lagets ytelse er relativt stabil. I denne omgangen tapte Toronto Maple Leafs mot Winnipeg Jets 2-5. Winnipeg Jets er for øyeblikket nummer to med 57 poeng, og laget er 3 poeng bak det første Toronto Maple Leafs. Winnipeg Jets har endret seg fra den opprinnelige sisteplassen til andreplassen, og lagets eksplosive kraft blir sterkere og sterkere.

Winnipeg Jets har blitt etablert i så mange år, og laget har ikke vunnet noen mesterskapspriser. I 2011 endret Winnipeg Jets drakt sin stil, og lagets logo endret seg også. Når lagtiden endrer seg, er Winnipeg Jets mer ivrig etter å vinne æren av mesterskapet. Etter 10 års erfaring har Winnipeg Jets laget mye rom for forbedringer denne sesongen. Publikum liker nå spesielt Pierre-Luc Dubois og Logan Stanley, som har på seg henholdsvis hockey trøye nr. 13 og nr. 64.

Etter at Toronto Maple Leafs tapte kamper på rad, gjorde laget nok en gang en dyp refleksjon. Toronto Maple Leafs har ikke kvalifisert seg til Stanley Cup-finalen igjen på mange år, og de er ivrige etter å komme tilbake med seier. Winnipeg Jets ønsker å gå videre til sluttspillet, og laget må jobbe hardere for å slå flere lag.

Mest sett produkter