0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Toronto Maple Leafs fornyer Morgan Rielly med en 8-års kontrakt
30 Oct

Toronto Maple Leafs fornyer Morgan Rielly med en 8-års kontrakt

Gjennom årene har Toronto Maple Leafs drøm om å vinne Stanley Cup igjen alltid blitt knust. De har feilet i sluttspillet hver sesong. Denne sesongen har Toronto Maple Leafs midlertidig holdt rekorden på 5. plass, og lagets styrke er fortsatt ikke god nok og stabil. For å tillate spillere å vie seg til laget, fornyet Toronto Maple Leafs hovedvaktspilleren Morgan Rielly.

Toronto Maple Leafs tilbød Morgan Rielly en åtteårskontrakt verdt 60 millioner dollar, da han ville være 35 år gammel. Morgan Rielly er veldig takknemlig for tilliten laget har gitt. Han har allerede en spesiell følelse for denne Toronto Maple Leafs drakt som har blitt brukt i 9 år. Siden Morgan Rielly hadde på seg denne nr. 44- hockey trøye i 2012, har han lagt livets karriere her. Uansett hvilke justeringer Toronto Maple Leafs vil gjøre i fremtiden, vil Morgan Riellys mentalitet alltid bare jobbe hardt for kampen foran ham.

Gud skuffer aldri noen spillere som jobber hardt, og deres faste tro berører alltid andres hjerter mest. Det har vært mange spillere i NHL som har spilt for kun ett lag i karrieren, noe som også er vanskelig for andre ligaer å gjøre. Alle vet at NHL-fansen er veldig lojale mot laget de liker. En stor grunn kommer fra lagets tillit til spillerne og følelsen av å ikke gi opp.

Mest sett produkter