0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Toronto Maple Leafs tapte flere kamper på rad og tapte poengfordel igjen
20 Mar

Toronto Maple Leafs tapte flere kamper på rad og tapte poengfordel igjen

Etter at Toronto Maple Leafs tapte påfølgende spillrunder, falt lagets poeng fra første i ligaen til syvende. NHL Northern Alliance Edmonton Oilers og Winnipeg Jets fikk raskt tak i Toronto Maple Leafs 'poeng, og poengforskjellen mellom dem ble stadig mindre. Styrken til Winnipeg Jets har kommet tilbake denne sesongen, og de er håpefulle om at de kan gå videre til sluttspillet igjen. Winnipeg Jets drakt er ikke kjent av mange mennesker, de har gått gjennom mange flyttinger og navneendringer.

Winnipeg Jets har ikke vunnet Stanley Cup eller League Championship-troféet så langt, og laget er ivrig etter å få et æresymbol. For øyeblikket har Edmonton Oilers 'poeng tatt igjen de 40 poengene til Toronto Maple Leafs, og de to lagene har igjen blitt de største konkurrentene. Salget av Toronto Maple Leafs drakt og Edmonton Oilers drakt har gått mye ned gjennom årene, og mesterskapstroféene deres har ikke blitt vunnet igjen.

Det opprinnelige fødestedet til ishockey i Canada har gradvis blitt erstattet av USA, og lagene som er utviklet der, har fått sterkere styrke. Det er for tiden ikke noe kanadisk lag blant NHLs mest potensielle lag. De er Vegas Golden Knights, New York Islanders og Colorado Avalanche. Siden Montreal Canadiens vant Stanley Cup i 1993, vant American League de siste 28 årene.

Mest sett produkter