0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Toronto Maple Leafs valg i møte med arbeidsstyringsavtaler
09 Jul

Toronto Maple Leafs valg i møte med arbeidsstyringsavtaler

På den tiden valgte ikke John Tavares andre lag for høyere lønn. Han var veldig glad for å ha Toronto Maple Leafs drakt. John Tavares ytelse i Toronto Maple Leafs er fremdeles fremragende, men den siste arbeidsavtalen har blitt lagets største hindring. Toronto Maple Leafs har ingen ekstra midler til å ha råd til John Tavares 'årslønn på 11 millioner dollar. Hvilket valg bør teamet ta?

Spillerne fra Toronto Maple Leafs har opplevd et års erfaring, og Auston Matthews og Mitchell Marner har prestert bra. Selv om nye spillere har godt rom for utvikling, kan ikke laget miste ledelsen til John Tavares. John Tavares er en kaptein med sterke lederegenskaper, han dedikerer alltid usikkerhet all sin styrke til laget.

Hvis Toronto Maple Leafs mister John Tavares, vil det ha stor innvirkning på laget. Det er mange lag som vil at John Tavares skal være med, han mangler ikke hockey trøye å ha på seg. Fans av Toronto Maple Leafs tror på John Tavares 'evne og nivå, og håper teamet kan komme til enighet med ham.

Mest sett produkter