0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Utseendet til Steven Stamkos gjør Tampa Bay Lightning kraftigere
25 Sep

Utseendet til Steven Stamkos gjør Tampa Bay Lightning kraftigere

I kamp 3 i Stanley Cup-finalen i 2020 beseiret Tampa Bay Lightning Dallas Stars 5-2. Etter 7 måneder så fansen endelig Steven Stamkos iført en Tampa Bay Lightning drakt spille spillet igjen. På grunn av fysiske årsaker valgte Steven Stamkos kirurgi i offseason, så han deltok ikke i de forrige sluttspillkampene. Tross alt var Steven Stamkos en spiller som bodde i Tampa Bay Lightning i 12 år. Han kom tilbake til lagkampen igjen, og lagkameratene var veldig fornøyde.

Dallas Stars 'hovedspiller Blake Comeau kunne ikke spille på grunn av en skade. Nick Caamano tok på seg Dallas Stars drakt for første gang i sluttspillet. I dette spillet gjorde Dallas Stars-spilleren Miro Heiskanen en stor feil. Hans besittelsesfordel ble sterkt angrepet av Brayden Point. Tampa Bay Lightning beseiret Dallas Stars med stor poengsum, og fansen så igjen håp om seier.

Steven Stamkos spilte igjen og mange tilskuere var fornøyde, men kroppen kom seg fortsatt ikke helt opp. Steven Stamkos er fortsatt veldig god i ferdighetene, men den fysiske formen har ikke nådd sitt beste. Steven Stamkos, som var under 3 minutter på skøytebanen, ga imidlertid lagkameratene mye oppmuntring. En spiller har holdt seg til dette laget i 12 år. Hans utseende inspirerte direkte utholdenhet og drømmer i hjertet til lagkameratene.

Mest sett produkter