0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Vancouver Canucks fornyer to fremragende spillere
06 Oct

Vancouver Canucks fornyer to fremragende spillere

Forrige sesong opplevde Vancouver Canucks -teamet en rask og dårlig plan på grunn av virusinfeksjonen til spillere i pandemien. I det sene spillet kom Vancouver Canucks tilbake til sin normale og stabile prestasjon, men dessverre falt de for mye bak i forrige kamp og kvalifiserte seg ikke til sluttspillet. Den dårlige rekorden til Vancouver Canucks gjorde alle veldig redde for at gode unge spillere ville lete etter et nytt lag, men nå har laget løst problemet.

Quinn Hughes fornyet en seksårskontrakt til en verdi av 47,1 millioner dollar, og Elias Pettersson fornyet en treårskontrakt til en verdi av 22,05 millioner dollar. Begge disse unge spillerne fikk sin første kontraktforlengelse etter rookie -kontrakten. De er begge veldig glade for å kunne fortsette å bruke Vancouver Canucks drakt. nhl drakter til Quinn Hughes er nr. 43, og stillingen hans er defensiv vakt. Elias Petterssons hockey trøye er nr. 40, og hans posisjon er midtbanespiller.

I år signerte Vancouver Canucks en rekke spillere for å bli med, og de håper å få et gjennombrudd i den nye sesongen. Spillerne i Vancouver Canucks -utkastet fra 2017 til 2019 har gradvis blitt enestående, og det er på tide at de forener seg og kjemper kampen. Vancouver Canucks har vunnet 10 divisjonsmesterskap siden etableringen, og de håper veldig at de en dag kan vinne Stanley Cup.

Mest sett produkter