0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Vancouver Canucks kom tilbake til spillet etter en måned
21 Apr

Vancouver Canucks kom tilbake til spillet etter en måned

I løpet av denne perioden deltok ikke Vancouver Canucks i mange kamper på grunn av den epidemiske isolasjonen, og de ble med igjen i denne runden med vanlig sesong. Vancouver Canucks motstander i det første spillet var Toronto Maple Leafs, og laget beseiret motstanderne henholdsvis 3-2 og 6-3. Toronto Maple Leafs har tapt flere kamper på rad i de siste kampene, og lagets poengsum vil snart bli overgått av andre lag.

Denne sesongen viste Vancouver Canucks meget gode resultater i begynnelsen av den ordinære sesongen, men det var synd at de ble suspendert på grunn av utbruddet av byepidemien. Nå som spillerne tar på seg Vancouver Canucks drakt for å forberede seg på de forsinkede spillene, føler de seg fulle av energi i kroppen. Vancouver Canucks er for tiden nest sist i ligaen, og laget vil jobbe hardt for å kvalifisere seg til sluttspillet. Vancouver Canucks er 7 kamper bak ligaen, og laget er fortsatt 22 poeng fra første plass.

I dette spillet presterte Vancouver Canucks-spillerne Brandon Sutter og Tanner Pearson veldig bra, og de jobbet sammen for å score vakre mål for laget. Den unge forsvarsvakten Quinn Hughes scoret til og med ett mål og to assist. Hans fremragende prestasjon fikk publikum til å huske nr. 43- hockey trøye. Hvordan vil Vancouver Canucks prestere i den neste stramme timeplanen? Alle håper at de er i god stand.

Mest sett produkter