0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Vancouver Canucks tåler kanskje ikke det kraftige angrepet fra Vegas Golden Knights
02 Sep

Vancouver Canucks tåler kanskje ikke det kraftige angrepet fra Vegas Golden Knights

Vancouver Canucks ble det siste kanadiske laget som forble på banen. Laget tapte nå 1-3 mot Vegas Golden Knights. I kampen mellom disse to lagene var Vegas Golden Knights åpenbart sterkere offensivt, og Vancouver Canucks kunne ikke motstå uansett hvor sterkt forsvaret var. Etter at to kamper ble utsatt, brukte den utmerkede keeperen Marc-André Fleury Vegas Golden Knights drakt på nytt for å delta i spillet. Hans ankomst ga laget større defensiv beskyttelse.

Vancouver Canucks møtte det sterke offensive laget til Vegas Golden Knights, og det mest slitsomme var at keeperen måtte være årvåken til enhver tid. Etter kampen var Vancouver Canucks-keeper Jacob Markström åpenbart utmattet. På begynnelsen av Vancouver Canucks-omkampen, på grunn av det ustabile utseendet til spillerne, var lagoppstillingen vanskelig å nå den beste stilltiende tilstanden.

Etter at Vegas Golden Knights har løpt i disse spillene, har laget blitt mer og mer stabilt. Vegas Golden Knights nå kan hver spiller som spiller score effektive mål for laget, og deres samarbeid er ganske jevnt. Vancouver Canucks-spillere vil fortsette å ha på seg nhl drakter for å delta i spillet, da må de kanskje legge mer innsats og flaks for å beseire Vegas Golden Knights.

Mest sett produkter