0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Vegas Golden Knights blir Tampa Bay Lightnings største konkurrent
29 Dec

Vegas Golden Knights blir Tampa Bay Lightnings største konkurrent

2021 nærmer seg slutten, og de siste kampene i NHL-kampen gjenstår. Mange kamper har blitt utsatt på grunn av virkningen av det nye kronviruset, og Vegas Golden Knights og Los Angeles Kings-spillene pågår fortsatt. Til slutt beseiret Vegas Golden Knights Los Angeles Kings 6-3, og de vant seks påfølgende bortekamper. Jonathan Marchessault, som hadde på seg hockey trøye nr. 81, scoret to mål i denne kampen. Han hadde også på seg Tampa Bay Lightning drakt i 2015.

I løpet av de siste to årene har Vegas Golden Knights gått videre til den siste semifinalen, og deres styrke har blitt anerkjent av alle. Vegas Golden Knights ligner veldig på Tampa Bay Lightning. Begge lag vil ha en mer jevn ytelse i sluttspillet. Selv om det ikke er mange som liker Vegas Golden Knights drakt, beundrer alle lagets styrke. Den siste tiden har Vegas Golden Knights kommet sterkt tilbake. De har prestert veldig bra i hver kamp, ​​og rangeringen deres har steget direkte til førsteplassen i divisjonen.

Ut fra styrken til de nåværende lagene vil Vegas Golden Knights bli den største konkurrenten til Tampa Bay Lightning denne sesongen. Selv om Vegas Golden Knights tapte mot Tampa Bay Lightning i siste kamp, ​​lærte de sin erfaring og så frem til neste duell. Vegas Golden Knights er et nyopprettet lag, men deres styrke har nådd en veldig god tilstand.

Mest sett produkter