0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Vegas Golden Knights og Colorado Avalanche reflekterer etter å ha tapt spillet
15 Jul

Vegas Golden Knights og Colorado Avalanche reflekterer etter å ha tapt spillet

Ser tilbake på de mest beklagelige lagene i NHL-sluttspillet 2021, var de Vegas Golden Knights og Colorado Avalanche. Colorado Avalanche og Vegas Golden Knights gikk videre til sluttspillet med en ligahøy poengsum på 82. De vant henholdsvis 39 og 40 kamper i den ordinære sesongen. I tredje runde av sluttspillet ble Colorado Avalanche vs. Vegas Golden Knights utsatt til det sjette spillet for å avgjøre utfallet.

Colorado Avalanche tapte for Vegas Golden Knights med en total score på 2-4. De ble snudd av motstanderne etter å ha ledet to kamper. Disse unge og fremragende spillerne mislyktes nok en gang i sluttspillet, og de var motvillige til å ta av seg Colorado Avalanche drakt for å ta farvel med denne sesongen. Den nåværende Colorado Avalanche er veldig lik Boston Bruins, de er i stand til å spille gode resultater i den ordinære sesongen, men det er vanskelig å gå videre til finalen i sluttspillet.

Vegas Golden Knights tapte nok en gang i semifinalen, hva slags tenkepolitikk laget vil gjøre i den nye sesongen. Forrige sesong kom Vegas Golden Knights til Alex Pietrangelo i fravær av en god leder. De gjorde også betydelig fremgang i den ordinære sesongen. Disse spillerne tok av seg Vegas Golden Knights drakt og satt sammen for å gjøre en dyp refleksjon etter at spillet mislyktes. Etter å ha sett Tampa Bay Lightning-kampen mot New York Islanders og Montreal Canadiens, ble laget mer oppmerksomme på manglene. Tampa Bay Lightning er et veldig sterkt lag, enten de er keepere, angriper eller forsvarere, de har nådd en veldig perfekt samarbeidstilstand.

Mest sett produkter