0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Viktige hendelser i ishockey denne uken
24 Nov

Viktige hendelser i ishockey denne uken

New Jersey Devils lanserte en ny tredje hockey trøye på dette tidspunktet, noe som også er en sjelden situasjon for laget på 40 år. Gjennom årene har New Jersey Devils drakt vært i en tilstand av uendret stil, og de mener alltid at den nåværende trøya er den mest passende for laget. Denne nye trøya er hovedsakelig for å minnes de fem fremragende pensjonerte spillerne til New Jersey Devils. Teamet er takknemlig for deres bidrag.

I tillegg til New Jersey Devils-lanseringen av den nye nhl drakter denne uken, vakte også arrangementet i Ice Hockey Against Cancer League oppmerksomheten til fansen. De siste årene har mange spillere problemer med å realisere drømmene sine på grunn av kreft. Et eksempel er Philadelphia Flyers-spiller Oskar Lindblom. Oskar Lindblom har slitt med sykdommen i mer enn ett år, og nå tok han endelig på seg Philadelphia Flyers drakt igjen. Den unge Oskar Lindblom var ikke villig til å gi opp drømmene sine, og hans sterke seier over sykdommen imponerte gang på gang alle.

I Tampa Bay Lightning og Philadelphia Flyers-kampen innledet Oskar Lindblom 200 karrieremilepæler. Oskar Lindbloms korte spilletid høstet entusiastisk applaus fra publikum, og alle tror at livet hans vil være sunt hele veien fra nå av. Til slutt klarte ikke Philadelphia Flyers-spillerne å gi Oskar Lindblom en vinnerkamp. De tapte mot Tampa Bay Lightning 0-4. Det mislykkede spillet er ikke forferdelig. Styrken til samhold er sterk. Philadelphia Flyers-spillerne smilte og omfavnet lagkameratene sine for å oppmuntre folk som kjemper mot kreft.

Mest sett produkter