0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Washington Capitals slår motstandere med store poeng etter hverandre
14 Apr

Washington Capitals slår motstandere med store poeng etter hverandre

I den siste NHL-ordinære sesongen har Washington Capitals vunnet store poeng på rad. Washington Capitals beseiret først Boston Bruins 8-1, og deretter beseiret Philadelphia Flyers 6-1. Washington Capitals kom igjen til topplassering i Østkonferansen, og denne sesongen har det vært mange fremragende spillere på laget. Folk liker fremdeles utseendet til TJ Oshie som har på seg Washington Capitals drakt, og styrken hans har ikke blitt noe mindre.

Etter kampen viste Washington Capitals 7 spillere som scoret 10 mål denne sesongen. Styrken til Boston Bruins har gått ned denne sesongen, og det er vanskelig for dem å komme først i ligaen. Da Boston Bruins og Washington Capitals nettopp startet kampen i 4 sekunder, begynte spillerne fra begge sider å rive hverandres hockey trøye og slå motstanderne. Dette skjedde i begynnelsen av spillet, noe som førte til en sterk hevnfølelse på begge sider i de påfølgende spillene. Enheten til Washington Capitals-spillerne er virkelig fantastisk. I dette spillet scoret tre spillere på laget to mål hver.

Washington Capitals har fått et stort gjennombrudd denne sesongen. Laget har ikke spilt bra på tre år. Denne gangen scoret Washington Capitals 8 mål fra Boston Bruins, og laget slo rekorden for første gang på ti år. Boston Bruins 'defensivlag var dårlig, og Brad Marchand bommet på påfølgende mål foran mål.

Mest sett produkter